Magasinering & bemanning

Övriga tjänster

Vid sidan av våra flyttjänster, som gäller både privatpersoner och företag, så erbjuder vi även magasinering och bemanning.

Magasinering

Ska du flytta och behöver tillfälligt lagerutrymme? Du kanske vill slippa åka runt till släkt och vänner med minibussen och lämpa av dina saker för tillfällig förvaring? Vi kan hjälpa dig genom att hyra ut säkra och stabila magasin och lagerlokaler, där du kan förvara både stora och små bohag. Du kan hyra magasinering på både kort och lång sikt. 

När det gäller magasinering samarbetar vi med Safe Minilager.

Bemanning

Vi har även en bemanningsverksamhet, där vi kan hyra ut personal som kan utföra ett stort antal arbetsuppgifter. Du kan hyra stadsbud och expressarbetare på längre och kortare tid. I vår personalpool finns det erfarenhet och kunskap inom ett flertal arbetsområden. Lagerarbete, packning, olika former av vaktmästartjänster, truckförare samt B- och C-chaufförer med mera. Våra medarbetare kan jobbet, det kan vi garantera.

Vill du veta mer om vår magasinering och bemanning? Välkommen att kontakta oss, så kan vi berätta mer, ge dig tips om vad som kam behövas och lämna ett kostnadsförslag.

Vi hjälper dig med flytten ­– hela vägen från dörr till dörr!