Flyttfirma

Användbara tips inför flytten

När du ska flytta in i en ny bostad ska det vara en glädjens dag och en positiv upplevelse. Tyvärr är det dock inte alltid det blir på det viset. Alla tunga lyft och all stress tar lätt över. Men eftersom en flytt bara sker några gånger i livet så är det en bra idé att anlita en kompetent flyttfirma som vår. En prisvärd flyttjänst som sparar dig mycket tid och huvudvärk.

Det är viktigt att du väljer en flyttfirma som du kan lita på fullt ut, och oss kan du verkligen känna stort förtroende för. Vi har många års erfarenhet av flyttar i Huddinge och hela Stockholmsområdet.

Vi har under dessa år arbetat fram rutiner som hjälper oss att genomföra alla flyttar på ett säkert sätt. Med vår hjälp så kommer ditt bohag att komma på plats på ett säkert sätt.

flyttlåda på bord

Vi flyttar i hela Stockholmsområdet

Vi genomför flyttar i Huddinge och hela Storstockholm. Vi känner området som vår egen bakficka och vet hur man på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt tar sig fram i Stockholmsområdet.

När du anlitar oss så kan du själv bestämma hur mycket hjälp du vill ha – och vi är alltid öppna för förslag. Om du vill så kan vi ta hand om samtliga moment som ingår i en flytt – från packning och emballering till uppackning och montering i den nya bostaden. Eller så kan vi bara stå till tjänst mede en del av flyttbestyren – exempelvis transporten. Stort ett litet flyttuppdrag, du kan alltid lita på att vi gör ett bra jobb med högsta servicenivå.

Om du bara anlitar oss för själva flyttransporten så bistår vi gärna med råd om hur du packar och emballerar dina tillhörigheter på bästa sätt.

Liten checklista inför flytten

Här bjuder vi på en liten checklista med ett antal punkter som går igenom vad du bör tänka på inför flytten.

  • Använd alltid riktiga, kvalitativa och tåliga flyttkartonger. Tunna kartonger är lätta att tappa och risken är stor att botten går ur och packningen far i backen. När du anlitar oss så ingår packmaterialet kostnadsfritt!
  • Se till att montera ned dina möbler i god tid. Om du börjar när flyttbilen redan är på plats så blir det garanterat förseningar, att montera ned möbler tar sin tid.
  • Märk kartongerna. Detta spar mycket tid och tankemöda när sakerna ska packas upp.
  • Packa inte kartongerna för fulla. En kartong fylld upp till kanten med böcker är inte lätt att lyfta. Det är förstås bra att spara plats genom att packa ordentlig, men det är inte värt ett ryggskott.
  • Gör dig av med överflödiga saker som du inte behöver. Det är onödigt att ta med sig mer än nödvändigt när man flyttar. Ge bort, sälj eller återvinn så sparar du mycket möda under flytten.

 

Vi hjälper dig med flytten ­– hela vägen från dörr till dörr!